16/06/2022

Torna el Calafell Beach Festival, amb quatre nits de concerts, una d’elles gratuïta

La segona edició del certamen consolida una oferta de grans esdeveniments musicals per obrir l’estiu

La promotora catalana Line Up Music, amb el suport de l’Ajuntament de Calafell, organitza la segona edició del Calafell Beach Festival, que oferirà quatre nits consecutives de concerts, del 23 al 26 de juny. El cartell té nivell té nivell internacional, sense oblidar, però, els artistes de casa, fins i tot els més propers.

A diferència de l’any passat, serà un festival del tot normalitzat, sense restriccions sanitàries. Els concerts es faran novament a l’esplanada del pavelló Joan Ortoll, amb un escenari de gran format.

Aquesta edició arriba amb dues grans novetats. La primera, que la nit del 26 de juny hi haurà un concert gratuït, amb el grup calafellenc Buhos com a cap de cartell, acompanyats per The Thiets, per En Tol Sarmiento i per HDMEP (Habla de mí en presente): l’entrada és lliure fins exhaurir l’aforament. La segona, que es farà una revetlla de Sant Joan.

Per a Calafell, el certamen és una oportunitat d’obrir la temporada d’estiu amb un esdeveniment de diversos dies i gran ressó, que atregui un gran nombre de visitants. En aquest sentit, el festival servirà per dinamitzar la restauració, el comerç i els allotjaments del municipi: a la mateixa web del certamen ja se’n fa difusió des de fa mesos.

La regidora de Cultura, Mònica Trepat, diu que “el Beach Festival va nàixer amb voluntat de consolidar-se i aquí el tenim de nou. Forma part d’una programació cultural amb grans esdeveniments amb transcendència més enllà del municipi”.

Els concerts programats són els següents:


23 de juny

  • 21:30 hores. Actuació doble: Trueno i Paula Cendejas.

 

24 de juny

  • 22 hores. Actuació de Melendi.
  • 01:00 hores. Revetlla.

 

25 de juny

  • 21 hores. Actuació doble: Justin Quílez i Atomic.

 

26 de juny

  • 18:30 hores. Actuació de The Tyets.
  • 20 hores. Actuació d’En Tol Sarmiento.
  • 21 hores. Actuació de Buhos.
  • 23:00 hores. Actuació de HDMEP

 

Les localitats estan a la venda a la web del Calafell Beach Festival.